EU pita mlade: reci što misliš

30_06_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: EUpita
EU pita mlade: reci što misliš

Nacionalna radna skupina za strukturirani dijalog s mladima pripremila je upitnik s kratkim pitanjima za sve one koji žele biti dio strukturiranog dijaloga nisu u mogućnosti iznijeti svoje mišljenje uživo.

Za sve one koji žele biti dio strukturiranog dijaloga, ali nisu u mogućnosti uživo iznijeti svoje mišljenje sudjelujući na nekom od konzultativnih susreta s mladima, Nacionalna radna skupina za strukturirani dijalog s mladima pripremila je upitnik. Riječ je o kratkim pitanjima koja onome tko ih ispunjava služe kao pomoć kako bi lakše iznio svoje stavove o temi aktualnog ciklusa i na taj način sudjelovao u oblikovanju politika koje se tiču svih mladih u Hrvatskoj i EU.

Temeljem  odgovora mladih nastat će zajedničke preporuke koje će omogućiti da mladi u Hrvatskoj i EU sudjeluju u današnjoj raznolikoj, povezanoj i uključivoj Europi kao njezini punopravni građani. O problemima i potrebama mladih najbolje znaju upravo oni sami, a o njihovoj budućnosti nikako ne bi trebali odlučivati drugi umjesto ili mimo njih.

Ispuni upitnik na ovom linku, sudjeluj u donošenju odluka te učini nešto za svoju budućnosti već danas.