I šesti put - navuci se na strip!

06_12_2013 / 13:59h
I šesti put - navuci se na strip!

U Info zoni sredinom prosinca kreće šesta sezona radionica crtanja stripa. Radionice su u potpunosti besplatne, a polaznici će na kraju svoje stečene vještine prezentirati na skupnoj izložbi te u tiskanom zborniku najboljih radova.

U Info zoni sredinom prosinca kreće šesta sezona radionica crtanja stripa pod vodstvom likovnog pedagoga i iskusnog crtača stripova Ivan Svaguše te psihologinje Janine Pavić. Polaznici neće samo saznati kako napisati dobar strip scenario, koje likove uvesti u priču i kako se kreativno izraziti u maniri pravog stripaša već će i promišljati o temi ovisnosti, a na kraju će svoje stečene vještine prezentirati i na skupnoj izložbi te u tiskanom zborniku najboljih radova.

>> Bogat prosinac u Zoni


Radionice su namijenjene mladima, u potpunosti su besplatne te je osiguran sav potreban materijal. Prvi sastanak održat će se u subotu 14. prosinca u 18 sati, a radionice će se do sredine 2014. održavati četvrtkom u 20 sati te subotom u 17 sati. Dovoljno se prijaviti na infozona.hr/radionica.

Radionicu realizira Studio razvojnih inicijativa u sklopu projekta Navuci se na strip! financiranog od Ministarstva socijalne politike i mladih.