Promocija 14. TSM-a u Zoni

31_01_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: The Split Mind
Promocija 14. TSM-a u Zoni

Promocija 14. broja The Split Minda, jedinog splitskog studentskog časopisa za književnost koji nastavlja desetljetnu tradiciju, održat će se u Klubu Zona. Tom prigodom gostovat će autori i uredništvo časopisa.

Promocija 14. broja The Split Minda, jedinog splitskog studentskog časopisa za književnost koji nastavlja desetljetnu tradiciju, održat će se u četvrtak, 2. veljače u 18 sati u Klubu Zona. Tom prigodom gostovat će autori i uredništvo časopisa.

>> Veljača u Zoni - kraća, ali jača! Pročitaj program događanja.


- Na stotinjak stranica donosimo pjesme, kratke priče, ovaj put samo jedan prijevod, te radove Jakoba Filića, Tomislava Augustinčića i Stipe Odaka koji su dobitnici natječaja za najbolju neobjavljenu pjesmu gradske knjižnice Solin 2015. Radovi su raznoliki, u časopisu se može pronaći ponešto za svačiji ukus. Od realizma do znanstvene fantastike, pjesama ljubavnih, misaonih, pejsažnih…. Sanjivu naslovnicu časopisa ustupila nam je mlada škotska umjetnica Lucy Campbell čije se radove isplati potražiti na internetu - najavljuje promociju Ivana Šeput, glavna urednica časopisa, pozivajući svih da dođu upoznati uredništvo i autore te preuzeti besplatan primjerak The Split Minda.