Brus Li nije imao sreće

25_11_2013 / 15:20h  |  Autor: KMaja  |  Foto: Mate Žaja
Brus Li nije imao sreće

Iskusni novosadski bend Zbogom Brus Li sa svojim prvim koncertom u Splitu jednostavno nisu imali sreće. U nekim drugim okolnostima, njihov bi nastup bio na razini svih pop-ska-rock-punk poskočicama sklonih bendova...

Iskusni novosadski bend Zbogom Brus Li sa svojim prvim koncertom u Splitu jednostavno nisu imali sreće. U nekim drugim okolnostima, njihov bi nastup bio na razini svih pop-ska-rock-punk poskočicama sklonih bendova na koje se splitska publika sa guštom razbaca i u zanosu prolijeva pivom, no nedovoljno poznato ime u kombinaciji sa lošim vremenom rezultirao je lošim posjetom – klub Kocku u petak je navečer posjetilo tek četrdesetak ljudi. – Koliko vas je, možemo da se upoznamo sa svima – komentirao je u jednom trenutku pjevač.

>> Program Kocke u prosincu


Članovi benda su se svih sat ipo vremena nastupa trudili animirati publiku, tražili djevojke koje će im plesati na pozornici, silazili među publiku, nudili mikrofon da se pjeva Motorhead, sve kako bi zagrijali atmosferu. Ispočetka po klubu raštrkana publika se uistinu i okupila ispred pozornice, pjevala, skakutala, đuskala, a čak su uspjeli nakratko dobiti i plesačicu na pozornici, te privoliti dvoje članova publike da sa bendom zapjevaju neku pjesmu prema izboru, pa smo tako čuli Sedela sam za mašinom, šila sam i Oči čornije.

Ukupan dojam koncerta izrazito je mlak, posebno ako se sjetimo kako se Splićani znaju raspametiti na nastupima bendova ovoga tipa i kalibra. – Hvala vam, zovite nas opet – rekao je vokal. Ostaje poželjeti više sreće drugi put.