Opet kao Pink Floyd

09_10_2012 / 08:35h
Opet kao Pink Floyd

Brit Floyd, po mnogima najbolji tribute bend na svijetu donijet će u Split doživljaj legendarnih Pink Floyda. Nikoga nisu razočarali ni kada su nastupili u Spaladium areni pod drugim imenom...

Dan prije zagrebačkog nastupa, Brit Floyd nastupit će u velikoj dvorani Sportskog centra Gripe. Po mnogima najbolji tribute bend na svijetu 07. studenoga donijet će u Split doživljaj legendarnih Pink Floyda. Nikoga nisu razočarali ni kada su 2010. godine nastupili u Spaladium areni pod imenom The Australian Pink Floyd Show pa nema razloga da isto ne ponove i skoro tri godine kasnije.

Turneja A Foot in The Door World Tour 2012 posvećena je aktualnom kompilacijskom Greatest hits albumu Pink Floyda A Foot In The Door, a vizualno je koncipirana prema posljednjoj originalnoj turneji, Division Bell Tour iz 1994. i uključuje identičnu rasvjetu i video projekcije za svaku pjesmu.

Cijena ulaznica za splitski koncert je 120 kn parter i 150 kn tribine, a mogu se kupiti na blagajni dvorane i u sustavu adriaticket.com.

www.britfloyd-balkantour.com