Volontiraj u Zoni!

22_10_2013 / 14:15h  |  Autor: I.Z.
Volontiraj u Zoni!

Info zona traži volontere koji će dobiti mogućnost realizacije vlastitih ideja i inicijativa, priliku za stručno usavršavanje te stručnu edukaciju u području odabrane djelatnosti, pod vodstvom iskusnih mentora.

Info zona traži volontere koji će se angažirati na pisanju za portal i magazin, dizajniranju, fotografiranju, snimanju i obradi video materijala, realizaciji radio emisije, organiziranju različitih događanja ili drugim poslovima. Svi volonteri dobit će mogućnost realizacije vlastitih ideja i inicijativa te priliku za stručno usavršavanje, a volonteri angažirani na fotografiranju, snimanju i obradi video materijala, pisanju ili realizaciji radio emisije dobit će besplatnu stručnu edukaciju u području odabrane djelatnosti, pod vodstvom iskusnih mentora.

>> Ispuni prijavnicu!


Natječaj je otvoren do 30. listopada produljen do 05. studenog. Ispunjavanjem online formulara prijaviti se mogu svi zainteresirani. Kandidati i kandidatkinje koji prođu prvi krug selekcije bit će kontaktirani e-mailom do 10. studenog.