Vikend između Seke i Ramba

19_10_2012 / 00:54h
Vikend između Seke i Ramba

Među zanimljivostima u ponudi petka svakako je cabaret u Quasimodu te predstava u GKMu, a subota može biti i poučna. Pročitajte što je još stalo u ponudu vikenda...

Među zanimljivostima u ponudi petka svakako je cabaret u Quasimodu te predstava u Gradskom kazalištu mladih koja je, iako je lutkarska, primjerena mladima. Petritza und Millitargrenzemusik je satirični politički cabaret Željka Vukmirice kojeg izvodi uz pratnju jazz kvarteta i u kojem tematizira ratno profiterstvo i sveopći neoprimitivizam, a lutkarska predstava Siniše Novkovića, Grumblijeve kronike, parodira sve svemirske filmove i donosi priču o najglupljem stvoru u svemiru.

U suboti se neobičnošću ističe veliki (A kakav bi bio!?) koncert Miše Kovača u trgovačkom centru – CCO slavi rođendan pa cijeli vikend ima prigodan program. Zanimljivo će biti na Kreativnoj pank fešti u sinjskoj ex vojarni Ivaniša Nelipića gdje nakon popodnevnih besplatnih radionica izrade fanzina slijedi pravljenje veganske večere, a potom punk koncert uz The Pathetics (ZG), Ugly Fucks (ZG) i Passive Aggressive (ZG). Poučan vikend možete provesti i na FESBu gdje DUMPovci vršnjake uvode u svijet Osnova programiranja u opuštenoj atmosferi ciklusa besplatnih predavanje.

Košarkaši Splita valjda će imati više sreće od Hajduka u započetoj privatizaciji kluba. Hoće li ih i dalje pratit sportska sreća u domaćim susretima ABA lige saznat ćemo na Gripama u subotu navečer u susretu sa makedonskim Skopje aerodromom. Od stečaja spašen Hajduk svoju će sportsku sreću tražiti u nedjeljnom susretu sa Istrom 1961 – očekuje se velika i glasna podrška s tribina.

Što je još stalo u ponudu vikenda, između Seke i Ramba, pogledajte na infozona.hr/kalendar!