Veliki i mali nasmijali Quasi

12_05_2014 / 10:06h  |  Autor: Antonia Stipić  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Veliki i mali nasmijali Quasi

- Nema vas puno al' ko da ste napušeni - opisao je Vlatko atmosferu u kojoj se publika smijala svakoj šali komičara. Tin Sedlar i Vlatko Štampar propisno su nasmijali svega tridesetak posjetitelja Quasimoda.

Stand Up Comedy Show gostovao je u petak u Quasimodu. Najmanji komičar na Balkanu Tin Sedlar i gorostasni međimurec Vlatko Štampar propisno su nasmijali svega tridesetak posjetitelja.

- Nema vas puno al' ko da ste napušeni - opisao je Vlatko atmosferu u kojoj se publika smijala svakoj šali komičara. U nešto više od sat vremena izredale su se pošalice na račun visine, nacija, regija, političara, bacačica kugli, seksa, gange i sličnih tema. Simpatično ispričani energični nastupi lako su držali pažnju publike a čak i najveći mrgud mogao je koji put rastegnuti lice u osmjeh.

Vlatko je na početku zagrijao publiku pričom o prvom dolasku u Split i susretom sa dijabetičarem koji se ´pikao´ za kuhinjskim stolom a on je eto mislio da je narkoman. Potužio se kako od velikih ljudi nastaje i divovski feces koji odlazi tek nakon barem pet ispiranja wc školjke. Nakon toga na pozornicu se popeo Tin koji iza sebe ima više od 200 nastupa. Započeo je sa šalama na račun svojih 168 cm visine pa nastavio pitajući se zašto su sexy muškarci oni koji kuhaju a nisu primjerice žene koje rade u pilani. Htio je postati reper kad je bio manji nego sada. Primjetio je kako se danas opjevavaju bizarne stvari kao burek i krafne te predložio da novi hit Indire iz Colonie bude Kebab i steroidi. Publika je bila oduševljena svakom šalom pa se dobra atmosfera nastavila a posjetitelji smijali zamišljajući zaštitara Alessandra iz Ićića ili kupnju kreme za hemeroide u ljekarni.

>> Ovako Quasi zatvara sezonu!

Nakon uspješnog nastupa Tina vratio se Vlatko i ispucao baze na račun Međimuraca, Srba, Slovenaca i još podosta onih na neiscrpnu temu seksa. Za nijansu manje smiješan nastup završio je naklonom velikog i malog komičara te pljeskom zadovoljnih posjetitelja. Možda nisu bili kao George Carlin ili Seinfield ali su svakako dopadljivi katalizator smijeha.