Ovako Quasi zatvara sezonu!

30_04_2014 / 15:04h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Martina Vuković, arhiv
Ovako Quasi zatvara sezonu!

Svibanj u Quasimodu obilježit će jubilarna 100. Bookvica uz Arsena Dedića, zadnja 2 kruga kviza Quizimodo, a ne izostaju ni Quasi teatar, stand up show i DJ večeri. Sezona se zatvara 22.5.

Za svibanj je klub Quasimodo pripremio veseli i raznoliki program: obilježit će ga jubilarna 100. Bookvica, zadnja 2 kruga kviza Quizimodo, a ne izostaju ni Quasi teatar, stand up show i DJ večeri. Sezona se zatvara 22.5., nakon čega Quasimodo ide na zasluženu stanku do jeseni.

Raznoliki DJ setovi čekaju vas u 5. mjesecu u Quasimoda, a za sve DJ večeri i dalje vrijedi promotivna akcija koja se krije pod šifrom 33, što znači da su do ponoć i pol cijene svih pića manje za 33%, a ulaz besplatan. U petak 2. 5. u goste dolazi osječki klupski program Big Mama Session, a glazbu će puštati Slaven Tušek aka DJ Pips. Vrtit će se vesela i plesna kombinacija: hip-hop, nu funk, house, breaks, bass i drum'n'bass. U subotu 3. 5. za DJ pult vraća se izvrsni DJ David Hasselhoff s hitovima 80-ih i 90-ih, a večer će ujedno biti Smjehotres after party.
Iza stand up nastupa Vlatka Štampara i Zvonimira Mintasa iz zagrebačkog Studija smijeha u petak, 9. 5., publiku će rasplesati ženski DJ dvojac Elektro Fufe. Subota 10.5. rezervirana je za novog DJ-a - glazbu će puštati Bocca Sofistifunk, pravim imenom Boris Poklepović, DJ poznat po funk, jazz i soul poslasticama.

Nakon Bookvice u petak 16.5. ide DJ set mladića iz Quasimodo Riot Teama, puštaju se indie, elektro, alternativni rock, new wave, brit pop, punk, hip hop i drugi hitovi. Zadnji DJ set u ovoj sezoni rezerviran je za Štalu DJ-a Maria Kovača - u subotu 17.5. 

Quasimodo i u svibnju nastavlja s dramskim programom. U četvrtak 8. 5. u 21 h u Quasi teatru studenti treće i četvrte godine glume sa zagrebačke Akademije dramske umjetnosti, klase redatelja Bobe Jelčića, izvest će svoju ispitnu produkciju, predstavu Sitno i tiho

U svibnju, i to u srijedu 7. i 21. 5, održat će se dva posljednja kruga pub kviza Quizimodo, koji vodi i uređuje poznati novinar, književnik i kvizoljubac Renato Baretić. Do sada su u Quizimodu sudjelovale ukupno 33 ekipe, pobjednik se odlučuje u ova dva zadnja kruga.

I u svibnju će Bookvica imati dva izdanja. U specijalnom terminu, u petak 16. 5., dolazi Maja Hrgović koja će predstaviti svoj roman Živjet ćemo bolje. Osim hvaljenoga romana, Maja će predstaviti i kulturni portal Arteist te novopokrenutu biblioteku Arteist. Drugo svibanjsko izdanje Bookvice bit će ujedno stoto izdanje, koja je ujedno i Hit sezone. Jubilej će se proslaviti u četvrtak, 22. 5. ,u društvu s legendom hrvatskog pjesništva i kantautorstva Arsenom Dedić. Arsen će čitati izbor iz svoje poezije. Neke će pjesme i otpjevati. Bit će i razgovora. I nagrada. A slavljeničko se raspoloženje podrazumijeva.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u klubu, a više detalja o programu u svibnju mogu se naći i na linku.