Stacey za detroitsku avanturu

07_03_2014 / 15:52h  |  Autor: I.Z.
Stacey za detroitsku avanturu

- Detroit is in me no matter what i do, it's a heart and soul of my existence – čuvena je izjava Stacey Pullena i najbolja pozivnica za detroitsku avanturu u Kameleonu u kojoj možete sudjelovati za Dan žena.

Stacey Pullen, techno mag koji je inspirirao i educirao generacije mladih ljubitelja ovog glazbenog žanra u subotu, 8. ožujka, ponovno nastupa u Splitu. Strastvena legenda iz Detroita, pionir drugog vala techna i ikona elektronske glazbe po mnogima je svrstan među najveće velikane poput Carla Craiga, Jeffa Millsa, Octavea One...

>> Program Kameleona u ožujku


Zadnjih godina Stacey je nanizao isključivo uspjehe, sjajne remixeve, nastupe na 'Boiler Roomu' i razna gostovanja po svjetski poznatim klubovima. Ljeto 2013. proveo je na Ibizi gostujući kod Marca Carole na njegovom 'Music On' programu, zasvirao je i na 'Cadenzinim partijima' kao gost Luciana i njegove ekipe.

- Detroit is in me no matter what i do, it's a heart and soul of my existence – čuvena je Staceyeva izjava i najbolja pozivnica za detroitsku avanturu u Kameleonu koju će otvoriti dvojac Cid i MJ Suddani. Nakon Staceya pult će preuzeti splitski duo Pille i Lushi.

Ulaznice su u pretprodaji u klubu od 9 do 21 sat po cijeni 60 kuna, a na ulazu će biti 80 kuna. Info i rezervacije moguće su na Facebook stranici Day & Night Club Kameleon i broju 099 266 2111.