Boje Kameleona u ožujku

04_03_2014 / 17:13h  |  Autor: I. Z.
Boje Kameleona u ožujku

Kameleon klub i za ožujak priprema šaren program. Jedna od subota rezervirana je za dugoočekivani party godine uz Staceya Pullena, vrijeme je i posebno izdanje After work partya te jedan petak uz Kazetofon party umjesto Diktatora...

Kameleon klub i za ožujak priprema šaren program. Već uobičajeno, kao i svaki četvrtak dosad, pozornicu će preuzeti Bravo Band - 6., 20. i 27. ožujka na rasporedu su popularni After work party. Najveći hitovi domaće i strane glazbene scene i ovaj će put bit pravi melem na ranu svakom onom željnog prave zabave nakon teškog radnog dana. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Petak je kao i obično rezerviran za Diktatore - 7., 21. i 28. ožujka rasplesat će vas arsenal Ex Yu rock hitova i držati vas na plesnom podiju do jutra. Za sve cijenjene dame ulaz je besplatan, dok je za muškarce nakon ponoći 20 kuna.

Na Dan žena, u subotu 8. ožujka, na redu je dugoočekivani spektakl - party godine uz Simulation - Staceya Pullena! Techno mag, legenda iz Detroita, pionir drugog vala techna i ponajveća ikona elektronske glazbe svih vremena ponovno se vraća u Split. Pomoć za pultom pravit će mu Pille, Lushi, Cid, MJ Suddani. Pretprodaja je u tijeku, ulaznice možete kupiti u Klubu Kameleon svakog radnog dana od 9 do 21 sat po cijeni od 60 kuna, dok je na dan partya cijena 80 kuna.

Posebno izdanje After work partya uz Bravo Band zakazano je za četvrtak, 13. ožujka, kad će se na bini Bravu pridružiti popularni osječki pjevač Igor Delač,  bivši vokal skupine Prva liga. Ulaz je besplatan.

U petak 14.ožujka Kameleon je pripremio iznenađenje zvano Kazetofon party na kojem će generacija koja je obožavala matineje u Lava, Shakespearea, Cacadua podsjetiti na ondašnji neprežaljeni plesni disco zvuk uz pokoji pop rock hit i, naravno, nezaobilazni blok sentiša.

Samo dan poslije, u subotu 15. ožujka, moći ćete uživati uz Slick Things. Malik i Ante Jakir će vas rasplesati uz obilje nešto tvrđeg old school hip hopa, r'n'b-ja u kombinaciji sa soulom, funkom i jazzom te klupskim hitovima. Ulaz je besplatan do ponoći, a nakon ponoći je 20 kuna.

U subotu, 22. ožujka, Kameleon nudi Samo moderno. Ukratko,  Pille i Duda Dudes, dobar beat, kombinacije starog i novog te stari hitovi u novim verzijama. Ulaz je besplatan do ponoći, nakon ponoći 20 kuna.

Za kraj mjeseca, 29. ožujka, Kameleon je pripremio novi Diskonektion uz Dbarta i Antu Jakira. Disko glazba uz obilje soula i funka  evoluirat će u electrofunk i italo disco. Ulaz je nakon ponoći 20 kuna.

Sve dodatne informacije o dogođajima u Kameleonu mogu se pronaći na Facebooku.