Repriza Kako ubiti supruga

Repriza Kako ubiti supruga

Hit cabaret Kako ubiti supruga, u izvedbi mlade glumice Jelene Posavec Tušek, ponovno će splitskoj publici dati priliku za smijeh. Tri izvedbe u listopadu pobrinut će se da nitko ne ostane bez ulaznice.

Nakon dvije rasprodane izvedbe u rujnu i niza pozitivnih reakcija, hit cabaret Kako ubiti supruga u izvedbi mlade glumice Jelene Posavec Tušek ponovno će splitskoj publici dati priliku za smijeh. Tri izvedbe, 16., 17. i 19. listopada u 20:30, pobrinut će se da nitko ne ostane bez ulaznice.

>> Predstava koja ispunjava obećanje


- Prve reakcije nadišle su sva očekivanja; žene i muškarci svih generacija prilazili su mi i s oduševljenjem čestitali. Znam da smo se kolege i ja zabavljali u procesu nastajanja predstave, ali da će publika toliko glasno pozdraviti naš mali cabaret ipak nismo očekivali – rekla je Jelena te za Valentinovo najavila malu turneju po drugim dalmatinskim gradovima.

Predstava se na duhovit i dopadljiv način bavi vječnim pitanjem muško-ženskih odnosa, detaljno opisuje različite tipove suvremenih muškaraca, njihovo ponašanje i maštovite likvidacije ostarjelih maminih sinova. Dodatnu dozu smijeha garantira mala ekipa cabareta koja uz električnu gitaru i bubnjeve svira obrade prepoznatljivih melodija.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna u prodaji su u kazališnoj kavani HNK-a od 10 do 13 sati te od 17 do 20 sati. Informacije o ulaznicama dostupne su i na 091 7957260.

Info zona Facebook