U petak još smijeha u Quasiju!

08_05_2014 / 11:47h  |  Autor: I.Z.
U petak još smijeha u Quasiju!

Još jedna vesela stand-up večer u Quasimodu počinje 9. svibnja u 21 sat, a publiku će zabavljati Vlatko Štampar i Tin Sedlar. Ulaznice možda možete dobiti i besplatno ;)

Kako su i najavili – ako prvi put uspiju nasmijati splitsku publiku, Studio Smijeha nastavit će dolaziti u Quasimodo. Nakon nastupa u ožujku i travnju, u svibnju će publiku zabavljati Vlatko Štampar i Tin Sedlar. Još jedna vesela stand-up večer počinje 9. svibnja u 21 sat!

>> Ovako Quasi zatvara sezonu!

Vlatko humor začini žestokim grimasama, imitacijama šumskih životinja i personaliziranjem uporabnih predmeta. Inspiraciju nalazi u svakodnevnim temama - od javnog prijevoza, sexa, veza, javnog sexa, reklama, tv-a. Kaže da na njih gleda iz, drugim ljudima, čudne perspektive. Ptičje. U zagrebačkom podzemlju upoznali su ga kao dobroćudnog diva duhovitih manira. Tin nije bio te sreće – on se ponosi titulom najmanjeg komičara na Balkanu.

Nakon smijeha slijedi DJ večer uz ritmove ženskog DJ dvojca Elektro Fufe uz synth pop, r'n'b, new wave, 80e,elektro i druge beatove.

Ulaznice po cijeni 20 kuna možete kupiti u klubu u četvrtak od 12 do 14h i u petak od 20h. A možete ih možda dobiti i besplatno ako nam na našem fejsu pošaljete poruku sa imenom i prezimenom  ;)