Ponuda događanja i ulaznica

21_12_2012 / 16:50h
Ponuda događanja i ulaznica

Za ljepše i lakše blagdane svim našim lajkerima na fejsu, i onima koji će to tek postati, pružamo mogućnost da dođu do besplatnih ulaznica za Dječake, Diskobajagi i Darkwood Dub…

Ako ste preživjeli smak svijeta, imate još jedan razlog više radovati se nadolazećim danima…

Kultna radijska emisija Damira Duplančića, Izgubljena generacija, doživjet će u GKMu premijeru na kazališnim daskama, a prvi gost je Zvonimir Stipičić Miš. Na repertoaru Scene 55 Hrvatskog narodnog kazališta je lektirska Preobrazba. Neglazbenu ponudu obogatila je i izložba udruge KVART u prostorijama Gradskog kotara Trstenik znakovitog naziva – The End.

Prvi put u više od desetljeća svoga postojanja, bendovi sa supetarske rock scene predstavljaju se splitskoj publici – u Legends bar na Supetar Rock Moment stižu Juke Box Radio Kabeli, Beta Bombe te Žlepa. Spas svijeta i superjunaka (Lavandermana) slavit će se u O'Hari uz Fon Biskich, u Kocki sigurnost do kraja spornog dana pruža prva Karantena u novoj sezoni, a DJ David Hasselhoff zabavljat će preživjele u Quasimodu.

U ponudi se brojem klikova istakao i rado viđen gost kluba Vanilla – Željko Samardžić. Spomenimo i da ovog petka, samo par dana nakon objave svog prvog albuma, sinjski hard rock bend Maršal nastupa u sinjskom klubu Babilon.

Ponuda subote započinje humanitarno, buvljakom za beskućnike ispred HNK. Navečer u klub Kocka dolazi Elvis Presley - uz najdugovječniji hrvatski hard core bend Deafness By Noise nastupa Andy Wanted King, u O'Hari je Double Decker X-Mass Party, a Detour u Quasimodu predstavlja novu pjevačicu i pjesme s nadolazećeg albuma...

Osim repriza Božićnog koncerta Zbora i Orkestra HNK Split i nastupa Hanke Paldum, nedjelju posebnom čine i Art buvljak u Kocki te Moda na kvadrat u klubu Ghetto, a ima tu i glazbenih događanja iako ih ni u ponedjeljak neće nedostajati - O'Hara nudi Badnjak uz Mjesni odbor, Diskobajagi su u Quasimodu, Edo Maajka u Circusu… Kako da ni to nije dosta na Božić u Kocku dolaze Dječaci, u Quadimodo Darkwood DubMa, možda je ipak najbolje da pregledate čitavu ponudu u kalendaru događanja ;)

Blagdansko darivanje ulaznicama

Za ljepše i lakše blagdane svim našim lajkerima na fejsu, i onima koji će to tek postati, pružamo mogućnost da dođu do besplatnih ulaznica za Dječake, Diskobajagi i Darkwood Dub… Javite nam se sa željom i porukom na našem portalskom fejsu. Nekima ćemo se i mi javiti s radosnom viješću ;)