Pogledajte novu O'Haru!

06_12_2013 / 10:29h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Damira Kalajžić
Pogledajte novu O'Haru!

Kako smo još sredinom studenog najavili, O'Hara se u prosinački noćni život vraća svježa i odmorna – spremna da u petak izdrži Let 3! Još jednom ćemo vam ponoviti program, ali i u albumu pokazati posljednje šminkanje cure sa Zente.

Kako smo još sredinom studenog najavili, O'Hara se u prosinački noćni život vraća svježa i odmorna – spremna da u petak (6. 12.)  izdrži Let 3! Još jednom ćemo vam ponoviti program, ali i u albumu pokazati posljednje šminkanje cure sa Zente.

Iduće večeri, nakon Leta 3 udomit će čak tri brucošijade - Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Filozofskog fakulteta i Sveučilišnog odjela za studij mora. Srijeda, 11. prosinca, posjetiteljima O'Hare donosi The Mad Catz FAKS OFF & Stop AIDS Night.

Zapišite i da ste za petak 13. pozvani na rođendanski tulum - svoj rođendan O'Hara i ove godine slavi uz Gustafe. Sutradan, 14. prosinca, bit će plesa uz O'Hara DJ Set koji će puštati hitove 80-ih, 90-ih i suvremene hitove. U nedjelju, 15. prosinca, klub će zašareniti i napuniti Modni AlterEgo & buvljak.

U zadnjem tjednu prije školskih praznika i vrhunca blagdanskog ludila, dah zimske svježine moći ćete zagrijati u ponedjeljak, 16. prosinca, uz Winter Trash te u srijedu, 18. prosinca, uz udrugu Studenti za Studente i Studentski božićni party vol. 2.

Praznička zabava počinje laganijim tempom u petak, 20. prosinca, uz Neke Nove Klince i Tribute to Balašević, ali subota, 21. prosinca, opet donosi plesnjak uz O'Hara DJ Set.

Nakon još jednog ponedjeljka uz Winter Trash, na Badnjak u O'Haru ponovno dolaze Neno Belan i Fiumensi. Božićni party, Baterija, bit će zatvorenog tipa.

Božićne sarme i kolače nesmetano jedite do petka (27. 12.) jer vas u formu mogu vratiti Kuzma & Shaka Zulu. Ne bude li dovoljno plesa, idući dan je opet rezerviran za O'Hara DJ Set, a ponedjeljak za Winter Trash.

Za doček 2014. sprema se veliki novogodišnji tulum od kojeg će oporavak trajati sve do petka, 3. siječnja, kad se zabava nastavlja uz DJ-a Luku iz Zagreba i Uncle Funk. Prva subota u novoj godini ponovno donosi O'Hara DJ Set a nedjelja je rezervirana za svirku Marijana Bana i Diktatora.