U iščekivanju O'Hare

14_11_2013 / 10:30h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
U iščekivanju O'Hare

Nakon predaha i buđenja iz kratkog jesenskog sna O'Hara će se vratiti na scenu u petak, 6. prosinca, uz Let 3! Ostatak bogatog prosinačkog programa i početak siječanjskog može se pronaći ovdje.

Nakon predaha i buđenja iz kratkog jesenskog sna O'Hara će se vratiti na scenu u petak, 6. prosinca, uz Let 3!
Dan nakon toga, 7. prosinca, O'Hara će udomiti brucošijadu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Filozofskog fakulteta i Sveučilišnog odjela za studij mora.

Srijeda, 11. prosinca, posjetiteljima O'Hare donosi The Mad Catz FAKS OFF & Stop AIDS Night.

Poznati će klub rođendan proslaviti u petak, 13. prosinca, uz koncert Gustafa, a sutradan, 14. prosinca, bit će plesa uz O'Hara DJ Set koji će puštati hitove 80-ih, 90-ih i suvremene hitove. U nedjelju, 15. prosinca, klub će zašareniti i napuniti Modni AlterEgo & buvljak.

Nema odmora dok traje zimska groznica pa će svi oni željni klupskog grijanja već u ponedjeljak, 16. prosinca, moći pobjeći sa hladnog zimskog zraka na Winter Trash. Nakon jednodnevne pauze od plesanja, nastavak slijedi već u srijedu, 18. prosinca, uz udrugu Studenti za Studente i Studentski božićni part vol. 2.

Vikend-zabava počinje laganijim tempom u petak, 20. prosinca, uz Neke Nove Klince i Tribute to Balašević, ali subota, 21. prosinca, opet donosi plesnjak i hitove 80-ih, 90-ih i suvremene hitove za koje će biti zadužen O'Hara DJ Set.

Pripreme za prazničku zabavu počinju u ponedjeljak, 23. prosinca, i Winter Trash, a publiku će na Badnjak zabavljati Neno Belan i Fiumensi. Božićni party, Baterija, bit će zatvorenog tipa.

Tko se želi isplesati i vratiti u formu nakon božićnih sarmi i kolača, može to u O'Hari učiniti već u petak, 27. prosinca, uz svirku dvojca Kuzma & Shaka Zulu. Idući dan, 28. prosinca, bit će, tradicionalno opet rezerviran za hitove 80-ih, 90-ih i suvremene hitove uz O'Hara DJ Set.

Ponedjeljak, 30. prosinca, nudi pripremu za doček Nove godine uz Winter Trash a za doček, 31. prosinca, najavljuje se najbolji provod u gradu - i prije i poslije ponoći.

Oporavak od dočeka traje do petka, 3. siječnja, kad se zabava nastavlja uz DJ-a Luku iz Zagreba i Uncle Funk. Prva subota u novoj godini, 4. siječnja, ponovno donosi The Best of 80s, 90s and Today i O'Hara DJ Set a nedjelja, 5. siječnja rezervirana je za svirku Marijana Bana i Diktatora!