Ovo je prosinački Quasi!

27_11_2013 / 14:35h  |  Autor: G.B.  |  Foto: Luka Kivela
Ovo je prosinački Quasi!

Quasimodo će i prosinačke dane obogatiti novim Bookvicama, Quasi Cabaretom, Quizimodom, večerima uz nove DJ-eve te sa tri koncerta - Lovely Quinces, Gruhak i Đubrivo!

Quasimodo će i prosinačke dane obogatiti novim Bookvicama, Quasi Cabaretom, Quizimodom, večerima uz nove DJ-eve te sa tri koncerta…

Za prvu prosinačku srijedu (4. 12.) Renato Baretić će za Quasimodov kviz pripremit novi set pitanja, iduće večeri (5. 12.) Gordan Nuhanović dolazi na Bookvicu, a u petak (6. 12.) će Tetkine Radosti na plesnom podiju imati svoju DJ premijeru. Prvi prosinački koncert je već u subotu (7. 12.) i to nakon američke i europske turneje dolazi - Lovely Quinces!

>> Lovely Quinces: Odjeknula nakon YouTube-a

Sedam dana kasnije (14. 12.) na pozornicu će Gruhak, večer prije (13. 12.) će na Voi'Sa & Kontrapunkt Night svoju Quasi premijeru imati Eddy Ramich, a niz glazbenih događanja tog tjedna započet će u četvrtak (12. 12.) Marijo Kovač.

Tek treći vikend (21. 12.) donosi Đubrivo i Roots In Session kao hit mjeseca! U istom tjednu srijeda (18. 12.) je rezervirana za još jedan Quizimodo, a četvrtak (19. 12.) za još jednu Boookvicu ali uz Bekima Sejranovića kao glavnog gosta. U petak (20. 12.), prije subotnjeg koncerta i na početku školskih praznika zabavu sprema ekipa sa radija KLFM.

Blagdanski tjedan počet će na Badnjak (24. 12.) uz Elektro Fufe spojiti se srijedom (25. 12.) uz Božićnu bananu Banana zvuka i nastaviti se u petak (27. 12.) uz Dežulovićeve i Lucićeve Melodije na Quasi Cabaretu nakon kojeg će melodije preuzeti DJ Rea.

>> Melodije križa i pršuta na Matejušci

Quasimodo i DJ David Hasselhof su spremni uvesti vas i u 2014., ali tek nakon prvog sata Nove godine.

Do kraja mjeseca program će vjerojatno biti još bogatiji, zato klikajte infozona.hr ;) Karte za sva 3 koncerta i Quasi Cabaret su već u prodaji u klubu.