Info zona večeras na radiju!

18_10_2013 / 12:53h
Info zona večeras na radiju!

U Info zoni na radiju i večeras zanimljivi gosti i zanimljive teme, a dijelit ćemo i ulaznice. Downhill utrka Azbestoza Teška bolest, ideja Bez Naziva i traženje azila u Hrvatskoj teme su razgovora...

U Info zoni na radiju i večeras zanimljivi gosti i zanimljive teme, a dijelit ćemo i ulaznice za Antenat u Quasimodu.

Vikend dozu adrenalina osigurava ekipa iz BK Krš, a Ratko Mimica ispričat će nam više detalja o downhill utrci Azbestoza Teška bolest 2013. od PD Putalj do Kaštel Sućurca. Tina Vukasović dio je ekipe studenata UMAS-a koji upravo rade na realizaciji ideje Bez Naziva o kojoj smo već pisali, a sada ćemo i još malo popričati.

U prilogu EUformiraj se! gostuje Julija Kranjec iz Centra za mirovne studije koja će nas na primjeru prvog odobrenog azila u Hrvatskoj upoznati sa temom s kojom će se Hrvatska ulaskom u Europsku uniju sve češće susretati.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu europske unije u sklopu projekta 28. Zvjezdica financiranog kroz program IPA INFO 2011. Sadržaj priloga odgovornost je PRONI Centra za socijalno podučavanje I ne odražava nužno gledišta Europske unije. Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.