K.R.V.: Dvije večeri, devet izvođača

22_07_2013 / 23:27h
K.R.V.: Dvije večeri, devet izvođača

Ovogodišnji program Kaštelanskih rock večeri (K.R.V.) neće biti kompaktan kao do sada, ali će se zato aktivirati dvije lokacije u Kaštel Lukšiću - u ponedjeljak će oživjeti plaža ispod parka Vitturi, a petak donosi zabavu kraj porta...

I ove će godine turistička ponuda grada Kaštela biti obogaćena za neortodoksni sadržaj koji će sigurno privući obožavatelje nešto drugačijeg zvuka od onoga koji uobičajeno odjekuje obalom u ljetnim mjesecima – Trokut mladih Kaštela ponovo priprema K.R.V. - Kaštelanske rock večeri!

>> Kaštelanski rock porat

Ovogodišnji program neće biti kompaktan kao do sada, ali će se zato aktivirati dvije lokacije u Kaštel Lukšiću - u ponedjeljak (5. kolovoza) oživjet će plaža ispod parka Vitturi, a petak (9. kolovoza) donosi zabavu kraj porta.

– U ponedjeljak će se održati chill-out večer, na kojoj će nastupati Mondo-kick iz Kaštela i kantautorica iz Hamburga Janina – rekao nam je Ivan Tadin, voditelj projekta K.R.V., dodajući da se dogovori s izvođačima za petak, koji će donijeti žešću glazbu, finaliziraju te da će imena biti uskoro objavljena.

Uz K.R.V. Kaštela će, već tradicionalno, ugostiti i volonterski kamp na kojem će sudjelovati šesnaest mladih iz Latvije, Islanda te iz raznih krajeva Hrvatske čiji će zadatak, osim pomoći pri realizaciji Kaštelanskih rock večeri, biti i uređivanje jednog od zapuštenih prostora u Kaštelima.

POTVRĐENO: U petak nastupa čak sedam bendova!

Zvijezde druge večeri sigurno će biti Brkovi, ali na istoj pozornici će nastupit još šest bendove: Sebastian, Dalmoši, Mesmera, Flying Head, Tvrtko Stijena Sekstet te nekadašnja Sirova snaga koja na K.R.V. dolazi pod nazivom Sila Nečista.