Ču ču train u Ghetta

15_04_2015  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Ž. Šunjić, arhiv
Ču ču train u Ghetta

Danas u 21 sat u klubu Ghetto gostuje Marko Brecelj, nekadašnji vodeći vokal legendarnog slovenskog benda Buldožer, i donosi unikatno multimedijalno iskustvo.

U srijedu, 15. travnja, u 21 sat u klubu Ghetto gostuje Marko Brecelj, nekadašnji vodeći vokal legendarnog slovenskog benda Buldožer koji sam sebe opisuje imenom filma Janeza Burgera - Parazit u godinama

Sa suprugom Arijanom Brecelj će izvesti multimedijsku, performiranu koncertnu agitku pod nazivom Ču, ču train, Janko Zlodre posvećenu nedavno preminulome prijatelju. Brecelj, koji se od siječnja naziva novim umjetničkim imenom - Plavokosi Izdajnik - otpjevat će nekoliko bjelačkih duhovnih pjesama te set Moje krave muzare. Osim toga, prikazat će video snimke Mekog terorizma, angažiranih performansa i akcija.

- Od performansa koje možete očekivati posebno upozoravamo na demonstraciju Protivrukovaonika, na radionicu Zlatno doba i na trosatnu izložbu Boris Popović u Budimpešti - najavljuje Brecelj.

Ukoliko vas zanima unikatno multimedijalno iskustvo, a prije svega vrhunski scenski izričaj, kritika društva ili samo dobra glazba i zabava, navratite u Ghetto od 21 sat i zabavite se uz gospodina Brecelja.

>> Provjerite kako je bilo kada nas je Brecelj posjetio početkom 2013. godine.


Jutarnja performirana konferencija

U četvrtak u 11 sati Marko Brecelj će u klubu Ghetto izvesti performiranu konferenciju za novinare i sve druge. Na njoj će predstaviti svježe reizdani CD Cocktail, obilni, vunbacilni i DVD Samospevi, a najavit će i splitski dio snimanja filma (minimalističkog dokumentarnog mjuzikla) Brojanje u jesen.