Cirkus dolazi na Zentu!

05_02_2014 / 12:52h  |  Autor: I.Z.
Cirkus dolazi na Zentu!

The Pussywarmers & Réka brojnim su koncertima po Europi, na vjenčanjima, sprovodima, u pubovima i muzejima, stekli poziciju najusviranijeg švicarskog benda, ali i poziciju žive atrakcije koju je šteta propustiti – zato i dijelimo besplatne ulaznice!

The Pussywarmers počeli su svirati prije osam godina, a prije dvije godine u stvaranju živopisne glazbe pridružila im se cabaret i jazz umjetnica Réka Csiszér koja je bendu dala još više posebnosti i šarolikosti, ne samo u glazbenom nego i scenskom izričaju.

Njihov izuzetno autentični zvuk neobična je mješavina različitih tradicija. Naoružani trubom, bendžom, harmonikom, mandolinom, kontrabasom, klavijaturama i drugim instrumentima iz glazbenog arsenala, svoj kolaž valcera, dixieland jazza, garagea, trash bluesa, swinga, bavaria beerpolke, tanga i psycadelic punka nudili su na vjenčanjima, sprovodima, u pubovima, muzejima… U subotu će i Splićanima u O'Hari.

Prva dva albuma objavili su za vodeću europsku garage etiketu Voodoo Rhythm Records (My Pussy Belongs To Daddy 2009. i The Chronicles Of The Pussywarmers 2011.) te brojnim koncertima po Europi stekli poziciju najusviranijeg švicarskog benda, ali i poziciju žive atrakcije koju je šteta propustiti – zato i dijelimo besplatne ulaznice!

>> Koncerti i Happy Houri u O'Hari

Koncert počinje točno u 23 sata, ulaznica je 30 kuna, a vrijedi napomenuti i da O'Harin dvosatni Happy Hour od 22:00 do 00:00 prepolovljuje cijene većine popularnih pića te uz svaku naručenu pivu poklanja još jednu. Ovim koncertom započinje niz nastupa stranih bendova u O'Hari.

Za besplatne ulaznice nam porukom na našem Fejsu pošalji ime, prezime i razlog slanja… pa ih možda i dobiješ ;)