Koncerti i Happy Houri u O'Hari

26_01_2014 / 19:57h  |  Autor: I.Z.
Koncerti i Happy Houri u O'Hari

O'Hara u veljači nudi niz (novih) razloga zašto noć provesti na Zenti – jednom mjesečno dovodi birane kvalitetne strane bendove te uvodi dvosatni Happy Hour!

O'Hara u veljači nudi niz (novih) razloga zašto noć provesti na Zenti – jednom mjesečno dovodi birane kvalitetne strane bendove te uvodi dvosatni Happy Hour! Svakog petka na repertoaru su Old School Trash hitovi u sklopu studentskih večeri. Naravno, to nije sve…

Dvosatni Happy Hour subotom od 22:00 do 00:00 prepolovljuje cijene većine popularnih pića te uz svaku naručenu pivu poklanja još jednu.

U programu Subotom u 23:00 prvog dana veljače nastupa splitski cover band Pink Floyda - Floydian. Nastupima u regiji ljubitelje Floyda zadovoljavaju već dvije godine.

Drugu subotu u mjesecu (8. 2.) stiže hit mjeseca - Pussywarmers & Reka! Odličan bend iz Švicarske s gostujućom pjevačicom iz Mađarske započet će niz nastupa stranih bendova u O'Hari. Naoružani trubom, bendžom, klavijaturama i drugim instrumentima iz glazbenog arsenala, svoj kolaž valcera, dixieland jazza, garagea, trash bluesa, swinga, bavaria beer polke, tanga i psycadelic punka nudili su na vjenčanjima, sprovodima, u pubovima, muzejima… Sada će i Splićanima u O'Hari.

Posljednja subota u veljači (22. 2.) donosi i posljednji koncert u veljači. Rokolomotiva, bend koji povezuje alternativni rock i mediteranski pop, stiže u O'Haru nakon što je lani imao promociju albuma u prepunoj Kinoteci Zlatna vrata.

O'Hara vam jamči kvalitetne izvođače i najkvalitetniji razglas, a vaša je da budite točni i zauzmete mjesto pred pozornicom točno u 23:00! Nakon koncerta, od 1 sata iza ponoći, rasplesane će vas održavati Post-concert Syndrome.

Prva prilika za sparivanje u mjesecu ljubavi novi je Speed Date drugog dana veljače. Dinamičan događaj, u kojem je cilj posjetiteljima uz kratke razgovore omogućiti upoznavanje novih osoba suprotnog spola, svoje prvo izdanje u O'Hari imao je u prosincu. Višeje  informacija o tome na fejsu.

Treći vikend u veljači u potpunosti je podređen Valentinovu. U petak , na sam dan zaljubljenih, zabavu sparenima i priliku nesparenima daje Be my Trash Valentine uz prigodnu glazbu i dekoraciju, a u subotu Valentinovo Balinjera party koji će glazbom na Zentu ponovno vratiti diskoteku Shakespeare.

Ne, ni to nije sve… Ali nove najave pratite na infozona.hr/kalendar ;)

www.ohara.hr