Policija rasturila koncert

27_02_2012 / 13:55h
Policija rasturila koncert

- Dragi moji sugrađani, ja vam uskoro odlazim, iz ovog usranog gradića... - parafrazirala je stih iz pjesme Zostera jedna od posjetiteljica koncerta pišući nam o policijskoj represiji u klubu Quasimodo.

Subotnji koncert Zostera u klubu Quasimodo oko ponoći je prekinulo 14 interventnih policajca koji su intervenirali zbog navodno glasne glazbe te su u postaju priveli i voditelja kluba i mostarske glazbenike.

Zabezeknuti posjetitelji tek su gledali kako snage reda obavljaju svoj vrlo važan zadatak prekidanja koncerta, i to upravo u trenutku dok Splitom haraju pljačkaši: samo u noći sa subote na nedjelju u Splitu su zabilježena dva razbojstva i jedan pokušaj pljačke, no ti kriminalci, dakako, još nisu uhvaćeni – piše tportal.hr.



- Dragi moji sugrađani, ja vam uskoro odlazim, iz ovog usranog gradića, vjerujte mi, ovakvoga mladića, dugo, nećete vidjeti. Ne samo mladića, nego ni djevojku. Nažalost. - parafrazirala je stih iz pjesme Sugrađanin jedna od posjetiteljica koncerta pišući nam mail o nemilom događaju.