Zona traži honorarne suradnike

07_06_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Katarina Vušković
Zona traži honorarne suradnike

Info zona traži honorarne suradnike u realizaciji programa Kluba Zona u novoj sezoni. Na natječaj se mogu prijaviti pojedinci, neformalne grupe i organizacije te mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih večeri...

Info zona traži honorarne suradnike u realizaciji programa Kluba Zona u novoj sezoni koja počinje u rujnu ove godine. Na natječaj se mogu prijaviti pojedinci, neformalne grupe i organizacije te mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih večeri i sličnih događanja. Motivacijsko pismo, životopis voditelja i kratak opis aktivnosti potrebno je do kraja lipnja poslati putem obrasca za prijavu na natječaj dostupnog na klub.infozona.hr.

Prilika za suradnju nudi se voditeljima različitih aktivnosti namijenjenih poboljšanju kvalitete života mladih u Splitu. Aktivnosti mogu biti jednokratne, kontinuirane ili periodične, te namijenjene svim mladima ili nekoj specifičnoj skupini mladih.

Info zona aktivnosti kluba za mlade provodi već deset godina. Posljednjih godina u realizaciji programa Kluba Zona sudjeluje nekoliko desetaka suradnika, pojedinaca i različitih organizacija, te se u sezoni realizira gotovo tisuću sati besplatnog programa za mlade i skoro stotinu različitih jednodnevnih i višednevnih edukacija, izložbi, predavanja i tematskih druženja.

NATJEČAJI ZA HONORARNE SURADNIKE, IZLAGAČE I VOLONTERE

Otvorena su tri natječaja! Do kraja rujna otvoren je natječaj za održavanje grupne ili individualne izložbe u klubu Zona u 2018. godini, natječaj za honorarne suradnike u realizaciji programa kluba Zona otvoren je do kraja lipnja, a natječaj za volontere koji će biti angažirani na čak osam volonterskih pozicija u klubu Zona otvoren je do kraja listopada.

Prijavnice za natječaje dostupne su na klub.infozona.hr, a više informacija na Facebook stranici Kluba Zona.