Zona psihologije: napadaj panike

06_12_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Zona psihologije: napadaj panike

Drugo izdanje Zone psihologije održava se u četvrtak, 8. prosinca u 18 h, u Info zoni, a ovog puta tema je napadaj panike. Svi prisutni upoznat će se s prirodom napadaja panike i s metodama za borbu protiv njega.

Drugo izdanje Zone psihologije održava se u četvrtak, 8. prosinca u 18 h, u Info zoni, a ovog puta tema je napadaj panike.

Osjećaj slabosti, preznojavanje, ubrzano lupanje srca i nedostatak zraka neki su od tjelesnih znakova napadaja panike. Ne mogu više ovako živjeti, Poludjet ću, Osramotit ću se, Sigurno će se nešto loše dogoditi, centralne su misli osobe koja doživi napadaj panike. Zašto se pojavljuje i kako se nositi s tim iznenadnim i zastrašujućim neprijateljem? Upoznaj prirodu napadaja panike, saznaj zašto se napadaj panike ponavlja i metode kognitivno-bihevioralne terapije kojima mu možeš stati na kraj.

Predavanja/radionice vodi Maja Tudić, psihologinja s dugogodišnjim iskustvom u individualnom i grupnom radu s mladima, a obrađuju se teme koje se tiču svakodnevnih situacija, poteškoća i dilema s kojima se susreću mladi. Mladi u Zoni psihologije mogu saznati sve što ih zanima o određenoj temi, o određenoj poteškoći i dobiti korisne i konkretne savjete za daljnje ponašanje/djelovanje.

Aktivnost Zona psihologije realizira se u sklopu programa Regionalni informativni centar za mlade Info zona koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.