Nauči pa reci CV na engleskom

22_09_2012 / 15:07h
Nauči pa reci CV na engleskom

Nemojte da jezik ograničava prezentaciju vaših potencijala pri pisanju životopisa i motivacijskog pismo ili intervjua pri apliciranju na bilo koji natječaj. I ove jeseni organiziramo besplatnu radionicu...

Zbog iznimnog interesa prethodnih godina, i ove jeseni organiziramo besplatnu radionicu pisanja životopisa (CV) i motivacijskog pisma (cover letter) te pripreme za razgovor po europskim standardima i na engleskom jeziku.

Naučite odabrati prave riječi i ispravne fraze, nemojte da jezik ograničava prezentaciju vaših potencijala pri pisanju životopisa i motivacijskog pismo ili intervjua pri apliciranju na bilo koji natječaj, osobito za posao ili studiranje u inozemstvu.

Profesorica engleskog jezika će u subotu 06. listopada, od 10 do 13 sati, u Info zoni održati besplatnu radionicu. Nužno je, naravno, poznavanje engleskog jezika, a prednost sudjelovanja će imati mladi do 30 godina. Radit će se u maloj grupi pa je broj mjesta ograničen, a za prijavu je potrebno do 02. listopada na [email protected] uz ime i prezime poslati i broj mobitela te obrazovanje i godinu rođenja, a možete iskoristiti i online prijavu.

Radionica se održava u sklopu projekta Klub mladih Zona financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.