Znalo se kroz gusto granje

27_07_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Dora Popić
Znalo se kroz gusto granje

Prvi po redu kviz pod imenom Znanje kroz gusto granje održan je 26. 7. u Chillton baru u Splitu. Među čak 12 prijavljenih ekipa pobjedu je odnijela Defora. Kviz će se u ljetnom periodu održavati svakog utorka u 21.30 na istom mjestu.

Prvi po redu kviz pod imenom Znanje kroz gusto granje održan je 26. 7. u Chillton baru u Splitu. Među čak 12 prijavljenih ekipa pobjedu je odnijela Defora.

Kviz obuhvaća pitanja iz različitih polja, od fizike i matematike do književnosti i sociologije, a sadrži i Pictionary rundu u kojoj se odgovori crtaju te glazbenu rundu u kojoj je potrebno prepoznati glazbu, odrediti kojoj seriji ili filmu pripada i slično.

- Hvala što ste sudjelovali na prvom u, nadamo se, dugom nizu kvizova Znanje kroz gusto granje, u Chilltonovoj bašti - poručila je na kraju Ada Reić iz Info zone, organizatora kviza.

Kviz će se u ljetnom periodu održavati utorkom u 21.30 na istom mjestu - u bašti Chillton bara. Sudjelovanje je besplatno, a dodatne informacije mogu se potražiti na Facebooku.