ZMAJ za ljude u udruzi

19_01_2014 / 15:08h  |  Autor: I.Z.
ZMAJ za ljude u udruzi

U Info zoni se održao drugi od ukupno pet modula u sklopu edukacija pod nazivom ZMAJ namijenjenih jačanju kapaciteta dalmatinskih udruga mladih.

U Info zoni se održao drugi od ukupno pet modula u sklopu edukacija pod nazivom ZMAJ namijenjenih jačanju kapaciteta dalmatinskih udruga mladih. Trenerice iz osječkog PRONI Centra za socijalno podučavanje osvijestile su kod sudionika treninga važnost dobrog i odgovornog upravljanja ljudskim resursima unutar udruga mladih i za mlade te podigle razinu njihovog znanja i informacija o značenju ljudskih resursa općenito, odgovornom i kontinuiranom ulaganju u djelatnike, članove, volontere i suradnike udruga mladih i za mlade.

Uz predstavnike udruga Bonsai i Orlando iz Dubrovnika, Mladi u EU i Š.U.M. iz Šibenika, HUM iz Vrgorca, Udruge srednjoškolaca i studenata otoka Brača, zadarske udruge CINAZ, Koalicije udruga mladih i Studenti za studente iz Splita, edukaciji su se pridružili predstavnici splitske udruge Prijatelj i murterske udruge Argonauta.

Aktivnosti se provode u sklopu projekata Znanjem možemo aktivizam jačati – ZMAJ financiranog od Ministarstva socijalne politike i mladih.