Živa info knjižnica: Putuj i uči

29_09_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Živa info knjižnica: Putuj i uči

Živa info knjižnica pod nazivom "Putuj i uči" zainteresiranima će ponuditi priliku da se uživo, kroz individualni razgovor, informiraju o mogućnostima i iskustvima formalnog i neformalnog obrazovanja uz putovanja.

Živa info knjižnica pod nazivom Putuj i uči održat će se u srijedu, 3. listopada, od 18:00 do 20:30 u Klubu Zona. Ovo informativno događanje zainteresiranima će ponuditi priliku da se uživo, kroz individualni razgovor, informiraju o mogućnostima i iskustvima formalnog i neformalnog obrazovanja uz putovanja.

- Srednjoškolac koji je iskoristio stipendiju i treći razred završio u Americi, student koji je studirao u Velikoj Britaniji, gospođa koja od djetinjstva uči i putuje s izviđačima i još jedan srednjoškolac koji besplatno putuje Europom i uči i druži se sa svojim vršnjacima tek su neki od primjera kako se obaveze, želje i mogućnosti mogu uspješno uskladiti s obrazovanjem, promjenom životne okoline te upoznavanjem novih kultura i mjesta - najavljuje Ivana Bartulović iz Info zone, napominjući da zainteresirani mogu doći bilo kad unutar nešto više od tri sata događanja te sami izabrati nekog od sugovornika.

Info zona događanje organizira povodom Tjedna cjeloživotnog učenja i paneuropske kampanje Time to move kojom se kroz Eurodesk mrežu potiče mobilnost mladih.