Zeleni Erasmus natječaj

22_02_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: ESN Hrvatska
Zeleni Erasmus natječaj

Erasmus studentska mreža Hrvatska i Agencije za mobilnost i programe EU organiziraju natječaj Green Erasmus Moments. Objavi fotografiju ili video sa svog Erasmus+ iskustva koji će dočarati "zelene" aktivnosti koje su se odvijale tijekom sudjelovanja u programu mobilnosti. Natječaj je otvoren do 31. svibnja.

Erasmus studentska mreža Hrvatska i Agencije za mobilnost i programe EU organiziraju natječaj Green Erasmus Moments koji za cilj ima promidžbu Erasmus+ programa i studentske mobilnosti u okviru tog programa.

U natječaju mogu sudjelovati svi sadašnji i bivši Erasmus+ studenti, tj. hrvatski državljani koji su trenutno na mobilnosti u okviru programa Erasmus+ (aktivnost studij ili stručna praksa) ili su bili tijekom studija u inozemstvu na mobilnosti (aktivnost studij ili stručna praksa) u sklopu programa Erasmus+. Sve što trebaš napraviti za sudjelovanje u natječaju je objavit fotografiju ili video iz razdoblja mobilnosti u okviru programa Erasmus+ na jednoj od društvenih mreža - Facebooku, Instagramu ili TikToku. Fotografija ili video se trebaju objaviti na privatnom profilu, a objava treba biti javna. Uz fotografiju ili video treba navesti državu, mjesto/grad i datum nastanka fotografije/videa, dodati #FotoVideoNatječaj, #GreenErasmusMoments i #ESNcroatia te označiti Erasmus studentsku mrežu Hrvatska (Facebook: “Erasmus Student Network Croatia”; Instagram i TikTok: “@esncroatia”) i Agenciju za mobilnost i programe Europske unije (Facebook: “Agencija za mobilnost i programe Europske unije”; Instagram: “@ampeu.hr”). Osim toga, uz fotografiju/video treba objaviti kraći tekst o svom iskustvu na mobilnosti u okviru programa Erasmus+. Tema ovogodišnjeg natječaja je „zeleni Erasmus+“ pa u obzir dolaze fotografije/videa koji dočaravaju situacije “zelenih” aktivnosti i navika tijekom mobilnosti.

Fotografije i videa će se ocjenjivati prema kriterijima kreativnosti i originalnosti, povezanosti s temom natječaja i kvalitete sadržaja. Nagradnim natječajem bit će nagrađena tri sudionika, a nagrade su sljedeće:
1. nagrada: 1 x električni romobil
2. nagrada: 1 x poklon bon iskoristiv u prodajnim mjestima trgovine Iglu Šport u iznosu od 1000 HRK (riječima: tisućukunainulalipa)
3. nagrada: 1 x poklon paket promotivnih materijala Agencije za mobilnost i programe Europske unije

Imena i prezimena dobitnika bit će objavljena na mrežnim i društvenim stranicama Organizatora.

Natječaj traje do 31. svibnja 2022. godine.

Više informacija o Natječaju nalazi se na esn.hr.