Zaustavljene subkulture

09_02_2013
Zaustavljene subkulture

Foto poziv pod nazivom Zaustavljene subkulture Info zona organizira s namjerom buđenja starih strasti, ali i propitivanja današnjih stajališta mladih i identifikacije mladih. Nije važna ni kvaliteta ni tehnika – najvažnija je jedino priča :)

Akumulirale su energiju mladih, bile epicentri akcija i promjena, radile razliku, a danas mnogi tvrde da više ne postoje. Stvarale su se u različitim prostorima – od parkirališta, atomskih skloništa i napuštenih skladišta, preko šuma i plaža pa sve do gradskih ulica i trgova. Odjeća, govor i ponašanje nisu jedine razlike premda ih mnogi baš prema tome prosuđuju.

Foto poziv pod nazivom Zaustavljene subkulture Info zona organizira s namjerom buđenja starih strasti, ali i propitivanja današnjih stajališta mladih i identifikacije mladih. Prekopajte svoje uspomene ili predstavite neke nove priče i prezentirajte na fotografijama zaustavljene trenutke različitih subkultura. Fotografski talent nije preduvjet, a poziv je otvoren svima, bez obzira na grad, dob i subkulturu - njeno viđenje, shvaćanje i tumačenje. Nije važna ni kvaliteta ni tehnika – najvažnija je jedino priča :) Odabrane fotografije pronaći će svoje mjesto u postavu izložbe koja će se otvoriti u Splitu, a potom krenuti na putovanje i u druge gradove.

Do pet fotografija, digitalnih ili skeniranih, u što većoj rezoluciji autori mogu do 24. veljače (Dopuna: šaljite fotografije do kraja veljače!) poslati na [email protected], uz ime i prezime, broj mobitela te kratak opis svake fotografije (što prikazuje, vrijeme nastanka i slično).