Zašto udomiteljstvo?

11_06_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Udruga Tobolac
Zašto udomiteljstvo?

Udruga udomitelja djece Tobolac poziva sve zainteresirane na tribinu ZAŠTO UDOMITELJSTVO? koja će se održati u petak 15. lipnja 2018. s početkom u 17 sati. Na tribini će se izložiti razlozi zbog kojih je udomiteljstvo djece jako važan poziv, a isto tako će se objasniti i zakonske i ostale uvjete za dobivanje dozvole udomitelja.

U okviru projekta „Za djecu zajedno“ koji se provodi uz potporu Splitsko-dalmatinske županije, Udruga udomitelja djece Tobolac poziva sve zainteresirane na tribinu ZAŠTO UDOMITELJSTVO? koja će se održati u petak 15. lipnja 2018. u prostorijama Udruge Tobolac u Doverskoj 9, Split s početkom u 17 sati.

Na tribini ZAŠTO UDOMITELJSTVO? izložiti će se razlozi zbog kojih je udomiteljstvo djece jako važan poziv kojim se spašava djetinjstvo djece iz ranjive skupine djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a isto tako će se objasniti i zakonske i ostale uvjete za dobivanje dozvole udomitelja. Nakon izložene prezentacije, Udruga Tobolac će s prisutnima podijeliti i osobno iskustvo udomitelja, nakon čega se mogu postavljati pitanja.

Nakon tribine, u 18.30 druženje će se nastaviti s kreativnom radionicom „Za okoliš eko, obala nije daleko“, s ljetnom temom izrade ukrasnih predmeta od naplavnih dasaka, a na kojoj će uz sudionike tribine (opcionalno), sudjelovati i udomitelji djece i svi koje zanima sama tematska radionica. Broj mjesta je ograničen pa se moli sve zainteresirane za prethodnu najavu na e-mail adresu [email protected] ili na broj mobitela 098 134 50 75.