Započinje ljetna škola digitalnih vještina

22_07_2018  |  Autor: M
Započinje ljetna škola digitalnih vještina

Kako bi se pomoglo studentima i srednjoškolcima lakše snaći na budućem digitalnom tržištu rada i usvojiti nove digitalne vještine, organizirane su radionice Photoshopa i programiranja web aplikacija tj. popularnog web developmenta.

Nakon završetka nogometnog ludila koje je poharalo čitavu državu i nakon završenih ispitnih rokova, došlo je vrijeme za novu rundu učenja i drugo izdanje ljetne škole grafičkog dizajna i izrade web aplikacija.

Kako bi se pomoglo studentima i srednjoškolcima lakše snaći na budućem digitalnom tržištu rada i usvojiti nove digitalne vještine (neki bi rekli da je programiranje nova pismenost) i ove su godine u suradnji sa Microsoft Student Partnerima, Sveučilištem u Splitu, FESB-om te SKAC-om, uz potporu Tech Citya i .Net meetup grupe organizirane radionice Photoshopa i programiranja web aplikacija tj. popularnog web developmenta.

Polaznici će kroz pet dana radionica dobiti priliku usvojiti svo znanje koje im je potrebno da se samostalno otisnu u svijet izrade aplikacija i upoznaju s digitalnom vještinom budućnosti.

Radionice počinju u ponedjeljak 23. srpnja u 9 sati u prostorijama velikog amfiteatra (A 100) na FESB-u. Zbog velikog interesa mole se svi zainteresirani da izvrše prijavu što prije na LINKU.

Radionice su besplatne, a sve upute za potreban instalirani software će vam biti poslane na mail i biti dostupne na FB stranicama eventa.