Zanimljiv vikend u Kocki

29_09_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: AM:PM/HoF
Zanimljiv vikend u Kocki

Vikend u Kocki nudi ples uz kvalitetnu glazbu dvojca AM:PM (petak) i S.R.C.E. na stini - drag show posvećen tinejdžerskoj zaljubljenosti (subota)

This is Your House with AM:PM live, petak, 23:00

Za Antonia Milinu i Milu Pivalicu, dvojicu splitskih umjetnika, glazba je nešto sasvim prirodno i nezaobilazno, a ono što ih je spojilo je obostrani afinitet za pomicanjem vlastitih granica i stvaranjem nečeg novog.

Iako dolaze iz pomalo različitih glazbenih sfera, AM:PM priča itekako zajedničkim jezikom. Antonio Milina je svoj glazbeni put stvarao kroz nešto sirovije zvukove svirajući u alternativnim bandovima, te konačno u splitskim Dječacima dok je Milan Pivalica već 20-ak godina orijentiran na elektronsku glazbu, iza njega su rezidencije u najboljim splitskim klubovima, produkcija elektronske glazbe te je jedan od najcjenjenijih splitskih DJ-eva.

Prije i nakon AM:PM livea muziku puštaju  Radio Esplendor DJs.


House of Flamingo - S.R.C.E. na stini, subota, 22:00


House of Flamingo već četiri godine radi na promociji i vidljivosti domaće drag izvedbene scene kroz organizaciju različitih programa za lokalnu publiku u Zagrebu, ali i kroz gostovanja u gradovima diljem Hrvatske i inozemstva. Show "S.R.C.E." svoju je premijeru imao na Valentinovo 2017. u Zagrebu. Izvedbom u Splitu kolektiv se priprema za prvu inozemnu turneju u sklopu koje će show biti uprizoren u Londonu, Manchesteru i Glasgowu...

Autorski show "S.R.C.E." scenska je posveta tinejdžerskoj zaljubljenosti, rivalstvu među glazbenim divama i destruktivnim vezama. Sve prisutne prostrijelit će glazbenim uspješnicama pop kulture i brodvejskih pozornica poput Kupidove strijele.

DJ support by Mmar & Davor van der Saint (K.I.L. DiGITAL).