Zakorači na stand-up scenu!

18_01_2016 / 22:24h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Rene
Zakorači na stand-up scenu!

Besplatna stand-up radionica Studija smijeha održat će se u Info zoni od 25. do 28. siječnja. Voditeljica radionice je Marina Orsag koja je nedavno uvrštena u deset najboljih stand up komičarki svijeta.

Stand-up radionica Studija smijeha održat će se u Info zoni od 25. do 28. siječnja. Voditeljica radionice je Marina Orsag koja je nedavno uvrštena u deset najboljih stand up komičarki svijeta. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su na infozona.hr/prijava.

>> Prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program

Duhoviti mladi Splićani i Splićanke dobit će tako priliku učiti od najbolje, ali i 29. siječnja u 21 sat nastupom u klubu Quasimodo ozbiljno iskoračiti prema hrvatskoj stand-up sceni. Intenzivna četverodnevna radionica održavat će se od 18 do 22 sata.

Marina Orsag u svojoj desetogodišnjoj karijeri ima preko 1600 nastupa diljem Europe te brojne održane radionice iz kojih je proizašlo 12 profesionalnih stand-up komičara i komičarki. Stand up komedija kao performans doprinosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača, a kao nastupačka forma mladima omogućava da se kreativno razvijaju u više smjerova: u autorskom, režiserskom te u izvođačkom.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

#idemuzonu #načemusiti

Posted by Info zona on 11. prosinca 2015