Upiši školu poduzetnosti!

25_01_2015 / 15:25h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: FSO
Upiši školu poduzetnosti!

Otvorene su prijave za Proljetnu školu poduzetnosti - program obuke i podrške mladima za uspješnije zapošljavanje. Prijaviti se mogu nezaposleni mladi od 18 do 30 godina s područja Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije.

Otvorene su prijave za Proljetnu školu poduzetnosti - program obuke i podrške mladima za uspješnije zapošljavanje, kojemu je cilj osnažiti mlade u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija.

Neke od tema koje će se obrađivati u sklopu četverodnevne edukacije uključuju područje poduzetnosti, javnog nastupa, pisanja životopisa te razvoja ideje u projekt koji će mlade potaknuti na samozapošljavanje. Po završetku treninga koji će se od 11. do 16. ožujka održati u Zadru, sudionici će uz podršku mentora realizirati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu. Osim toga, polaznici će imati mogućnost zajedno sa stručnjacima razviti projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja.

>> Prati aktivnosti Info zone na infozona.hr/program

Prijaviti se mogu nezaposleni mladi od 18 do 30 godina sa područja Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije. Sudionici će se birati prema iskazanoj motivaciji i spremnosti da se posvete aktivnostima za vrijeme i nakon treninga te će im u potpunosti biti pokriveni troškovi smještaja, hrane i prijevoza. Životopis i motivacijsko pismo potrebno je poslati na [email protected] do 2. ožujka 2015. godine u 23:59.

Proljetna škola poduzetnosti projekt je kojeg treću godinu za redom, uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, provodi Forum za slobodu odgoja, a ove godine za područje tri dalmatinske županije u partnerstvu s Info zonom. Više informacija dostupno je na www.fso.hr.