Za noćni život nema zimskog sna

24_10_2012 / 00:06h
Za noćni život nema zimskog sna

Čini se da splitski noćni život nema namjere utonuti u zimski san i da će zadnji listopadski dani iscijediti novčanike do zadnje lipe –zadovoljit će gotovo sve glazbene ukuse.

Čini se da splitski noćni život nema namjere utonuti u zimski san i da će zadnji listopadski dani iscijediti novčanike do zadnje lipe –zadovoljit će gotovo sve glazbene ukuse. U četvrtak na brucošijadi Pravnog fakulteta u Vanilli nastupa Jelena Rozga, a u petak na istu pozornicu dolazi Neno Belan & Fiumensi. Ne biste vjerovali, ali moguća je i rock brucošijada – u petak u Hemingwayu uz Opću opasnost slave FESBaški brucoši i njihovi gosti.

Nakon kninskog koncerta prethodnog dana, St!llness u subotu dolaze u Quasimodo, dok u O'Hari bude svirao novovalni sarajevski bend Letu štuke, a na Hvaru TBF otvarao koncertnu zimsku sezonu u klubu Pink Champagne.

Spomenimo i noć vještica koja u zadnjoj listopadskoj noći u O'Haru dovodi Stampedo, a u dvoranu KK Split najveći Halloween party u gradu - Electric Halloween uz Oxia, Marka Nastića, Peru FH, Edy C-a, Silvia Hrabara i Marcellusa.

Naravno, u kalendaru je upisano još događanja, a bit će ih upisano još i više zato redovito pratite infozona.hr/kalendar – najveći online kalendar događanja na širem splitskom području!