Youthaprenour u Labinu

10_04_2014 / 12:34h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: croatia.hr
Youthaprenour u Labinu

Otvorene su prijave za sudjelovanje na međunarodnom projektu razmjene mladih Youthapreneur koja će se održati od 12.-18. svibnja 2014. u Labinu. Pokriveni su troškovi smještaja i prehrane te 70% putnih troškova.

Otvorene su prijave za sudjelovanje na međunarodnom projektu razmjene mladih Youthapreneur koja će se održati od 12.-18. svibnja 2014. u Labinu a obuhvaća 21 mladih sudionika iz različitih europskih zemalja: Hrvatske, Turske i Poljske.

Glavni cilj projekta jest poticanje poduzetništva mladih iz različitih zemalja kroz kreativnost i aktivno sudjelovanje u zajednici. Poduzetništvo se mora shvatiti kao stav, vještina i znanje koje mladoj osobi omogućuje prepoznavanje mogućnosti za stvaranje novih vrijednosti (socijalne i ekonomske). Sukladno tome, projekt ima za cilj integriranje poduzetničkih perspektiva i povećanje broja mladih poduzetnika kako bi se pomoglo mladima da pronađu svoje mjesto na tržištu rada.

Nositelj je projekta Udruga za mlade Alfa Albona u suradnji s udrugom Stowarzyszenie Centrum Mlodziezy Arka w Radomiu iz Poljske te s udrugom Istanbul Genclik Meclisi iz Turske.

Projekt je financiran od Europske komisije programom Mladi na djelu, zbog čega su sudionicima u potpunosti pokriveni troškovi programa, smještaja i prehrane, te 70% putnih troškova.

Sudionici razmjene mogu biti mladi iz cijele Hrvatske u dobi od 18 do 25 godina, a za prijavu je potrebno ispuniti prijavni obrazac i poslati ga na e-mail adresu: [email protected].

Prijavni obrazac može se naći na linku.

Rok za prijavu: 20. travnja 2014.