Za mlade iz ruralnih sredina

17_07_2012 / 00:48h
Za mlade iz ruralnih sredina

Agencija za mobilnost i programe EU organizira seminar za mlade i osobe koje rade s mladima iz ruralnih područja. Ovim osposobljavanjem želi se potaknuti razvoj projekata u ruralnim područjima...

Agencija za mobilnost i programe EU, u suradnji s Norveškom, Slovačkom i Mađarskom nacionalnom agencijom organizira seminar za mlade i osobe koje rade s mladima iz ruralnih područja All 4 one and 1 for all.

Osposobljavanje će se održati od 06. do 08. rujna 2012. godine u Kutini. Cilj osposobljavanja je pronalazak partnera za podakcije Razmjene mladih i Transnacionalne Inicijative mladih. Isto tako osposobljavanje će biti usmjereno k razvoju projektnih ideja i vještina pisanja projekata te razmjeni iskustava, dobre prakse i primjera.

Ovim osposobljavanjem želi se potaknuti razvoj projekata u ruralnim područjima, te dati prilika mladima iz nepovlaštenih sredina da svoje ideje provedu u projekte, stiču nova iskustva i surađuju s mladima iz drugih zemalja.

Prijaviti se mogu do tri osobe po organizaciji, odnosno jedna osoba koja radi s mladima te jedna ili dvije mlade osobe od 16 do 19 godina.

Prijave su moguće do 25. srpnja 2012.

www.salto-youth.net