Minus3: WhoMadeWho

10_02_2012 / 18:12h
Minus3: WhoMadeWho

Nakon što su snježne oborine neke omele da već na otvaranju upoznaju novi klub Minus3, nova prilika za druženje pod zemljom pruža se uz danski bend WhoMadeWho.

Nakon što su snježne oborine neke omele da već na otvaranju upoznaju novi klub Minus3, nova prilika za druženje pod zemljom pruža se ove subote uz danski bend WhoMadeWho.


Trio dolazi iz Kopenhagena i već devet godina imaju misiju izbjeći bilo kakve konvencije. Debitantski album izdali su 2005. i njime polučili velik uspjeh te započeli niz brojnih nagrada i nominacija na raznim festivalima. Tri godine kasnije predstavili su drugi album The Plot u koji su unijeli malo više popa, no zadržali istančani rock i electro zvuk. Posljedica stvaranja druga dva albuma za vrijeme kontinuiranih svirki diljem svijeta bila je raznolikost i inovativnost sadržaja. Dodirom svih glazbenih utjecaja od šezdesetih do danas stvaraju glazbu koja nije samo pop, niti samo rock, niti samo dance, a niti ni pop. 


Ulaznice u pretprodaji u Goli+Bosi i Dancing Bearu su 60kn, a na ulazu 75kn. Ako se i ovaj put uplašite snijega, nova prilika za upoznavanje je 17. veljače uz Pips, Chips & Videoclips.