WestBam dolazi na Bače!

13_06_2012 / 13:06h  |  Autor: Antonia Stipić
WestBam dolazi na Bače!

Prvi Bačvice Beach Festival održat će se na plaži Bačvice uz nastup njemačke dj ikone WestBama i dvadesetak uglavnom hrvatskih dj snaga.

Prvi Bačvice Beach Festival održat će se u subotu 28. srpnja 2012. s početkom u 20h na plaži Bačvice uz nastup njemačke dj ikone WestBama i dvadesetak uglavnom hrvatskih dj snaga.

WestBam nastupa još od davne 1983. godine, zastupao je Njemačku na otvaranju Olimpijskih igara u Seoulu, sudjelovao je u organizaciji Loveparade i Mayday događaja, a Hrvatsku je prvi put posjetio početkom devedesetih kada je na partiju u blizini Zagreba nestalo struje zbog granatiranja.

Splitsku premijeru imat će Surka Beatbox , jedan od najboljih beatboxera s ovih prostora koji stvara zvukove vlastitim ustima te ih poslije samplira i procesira. Od domaćih snaga tu su još Pille, Lushi, Mariano Mateljan, Miro, Malik, Okac, Darko J, Basic, Luka Lukač, Juri Paik, Marcellus i Hervie. Iz Šibenika dolaze Edy C, Zorro, Aztec, Domagoj P., Trogir predstavlja Silvio Hrabar, a Makarsku Galinac Galinac. Tu su još Ivan Komlinović iz Zagreba te Gianni Motta i Alen Milivojević iz BIH.

Organizator događaja Pero Fullhouse izrazio je nadu da će atraktivna lokacija i izvođači te karte po pristupačnim cijenama (50 kn u pretprodaji u sustavu Eventim do 20. srpnja, nakon toga 70kn, a na dan događaja 80kn) pridonijeti posjećenosti festivala. Očekuje se oko desetak tisuća posjetitelja koji će uživati u vrhunskom zvučnom sustavu, svjetlosnim efektima te plesu na pijesku i u plićaku Bača. Nakon četiri ujutro u Jungli počinje after party najmokrijeg beach partija u Hrvatskoj 2012. te će tako i oni najneumorniji doći na svoje i produžiti zabavu do jutarnjih sati.