U Kocki vrućina tek počinje

19_09_2014 / 01:42h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Mate Žaja, arhiv
U Kocki vrućina tek počinje

Novu sezonu otvaraju Kiša metaka plus Krešo i Žuvi a u listopadu FFF, ZloSTavljanje i StoneRizacija dovode, između ostalih, Ponor, E.N.D. i Umu Thurman. Čekaju nas i Brkovi te niz plesnjaka i partija!

Ljeto kalendarski završava, temperatura zraka lagano opada, ali u podrumu Doma mladih vrućina tek počinje – starta nova sezona u preuređenoj Kocki! U nastavku pogledajte što je ekipa iz kluba pripremila za rujan i listopad.

Odmah kreću žestoko, uz mega koncert: u subotu, 27. rujna, nastupa Kiša metaka plus Krešo i Žuvi, uz DJ potporu Druida koji je zadužen za dobar zvuk prije i poslije svirke. Kišu ste već vidjeli u akciji na rasprodanom koncertu krajem prošle godine, a Krešo i Žuvi su predstavili Brokvu taman prije početka ljeta. Budite spremni, bit će swaga.

Kocka Residents Nigts, FFF, ZloSTavljanje i StoneRizacija

Novost u redovitom progrmu je Kocka Residents Nigts, a u prvoj će se turi, 3. listopada, predstaviti Shegrt svojom selekcijom duba i dubstepa, Druid koji sprema mračni i subovima nabijen set te Krešo Bengalka, član Kiše Metaka koji će za kraj večeri odvrtiti svoj Dj set prepun tvrde trapčine.

Sljedećega će dana, 4. listopada, na Friends Family Forever fest vol. 4 nastupati hardcore bendovi Cut the Cord (Rijeka) , Ponor (Zagreb), Cold Reality (Budapest-Hu), old school hc Growing Rats (Krško-Slo) i metal core bend Free Ride (Zagreb). Napomena: na ulazu u klub bit će podijeljen dvoznamenkasti broj besplatnih CD-ova.

Petak. 10. listopada, obilježit će ZloSTavljanje sa riječkim velikanima Kryn, uzdižućim zvijezdama švedskog metalcorea Imminence te uvijek dobrodošalim i vazda kvalitetnim E.N.D! Sljedećeg pak petka, 17. listopada, stiže StoneRizacija uz riječke bendove Uma Thurman, Summoning MorbidHead te GreeNmill.

Najluđe plesne melodije i Brkovi

U subotu, 18. listopada, klubom će se zaoriti paleta najluđih plesnih melodija iz posljednja tri desetljeća u režiji ekipe iz Tentacle Testiclea, a u petak, 24. listopada, Kocku će protresti moćni Brkovi. Ovaj turbofolk-punk bend ne treba posebno predstavljati, a potporu će im pružiti one man tetris punk bend iz Ćićevca – Deponija.

Dub, jungle, trap...

U subotu, 25. listopada, GartzSound dub kolektiv slave prvu godišnjicu i tim povodom spremaju pravu Drum'n'bass/Jungle poslasticu. Za ples i atmosferu će se pobrinuti GartzSound sa tvrdom selekcijom steppery stylea i dubstepa, Filip Motovunski te Nortrom sa DnB/Jungle setom.

Noć vještica u Kocki postaje Noć Swaga dok klubom dominiraju High5 benganje i Swagonic partijanje. U klubu će 31. listopada nastupati nova generacija trap lordova iz Zagreba, MC petorka High5, swag kraljica DJ Pedo sa trapom i hiphopom te Oreb.

Više nego dovoljno razloga da u svoj jesenski raspored uvrstite i redovite posjete Kocki!