Volontiraj za Tour of Croatia

19_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Karlo Repac, arhiv
Volontiraj za Tour of Croatia

Traže se volonteri za međunarodnu biciklističku utrku Tour of Croatia koja će se održati od 22. do 26. travnja. Organizatori će volonterima osigurati hranu, piće, majicu TOC 2016 i zahvalnicu, a angažman upisati u volontersku knjižicu.

Traže se volonteri za međunarodnu biciklističku utrku Tour of Croatia koja će se održati od 22. do 26. travnja na trasi dugačkoj 900 kilometara duž jadranske obale, Istre i unutrašnjosti Hrvatske.

Trasa je podijeljena u 5 etapa: Makarska-Split, Šibenik-Zadar, NP Plitvice-Učka, Pula-Umag, Sveti Martin- Zagreb. Na biciklističkoj utrci Tour of Croatia nastupat će 20 profesionalnih ekipa, od toga 8 World Tour ekipa (najbolje svjetske ekipe), ekipe u kojima nastupaju hrvatski biciklisti, jedna hrvatska profesionalna ekipa te 11 Pro Continental i Continental ekipa. Utrka se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva zaštite okoliša i prirode te uz podršku brojnih sponzora.

Pozvani su svi zainteresirani koji žele steći nova znanja i vještine u dinamičnom okruženju, ali i upoznati nove ljude da se pridruže timu volontera na etapi koja im najviše odgovara, ovisno o mjestu stanovanja (Osijek, Varaždin, Plitvička jezera, Split, Makarska, Šibenik, Crikvenica, Učka, Pula, Umag, Zagreb, Sv. Martin na Muri).

Ukupno će biti odabrano 400 volontera (60 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje zadataka, a ovaj će volonterski angažman biti upisan i u njihovu volontersku knjižicu. Organizatori će volonterima osigurati hranu, piće, majicu TOC 2016 i zahvalnicu.

Više informacija i prijavnica mogu se pronaći na www.tourofcroatia.com.

Rok za prijavu: 25. ožujka 2016.