Volontiraj u USE-IT timu!

02_07_2015 / 10:50h  |  Autor: I. Z.
Volontiraj u USE-IT timu!

Predstavljaj Split mladim turistima, pomozi im da dožive grad kao lokalci, pomozi nam u distribuciji USE-IT mapa, usavrši poznavanje jezika, ostvaruj nova poznanstva i kontakte sa mladima iz cijelog svijeta. Pridruži se Info zoninom USE-IT timu!

Volontiranjem u USE-IT info desku možeš pomoći mnogim mladim turistima koji odluče dio ljeta provesti pod Marjanom da im Split postane ugodna avantura u kojoj ćeš i ti ostvariti vrijedna iskustva, kontakte, znanja, vještine…

>> Pročitaj više o USE-IT Split

Pridruži se USE-IT timu, predstavljaj Split mladim turistima, odgovaraj na njihova brojna pitanja, pokaži im zanimljive gradske lokacije, pomozi im da dožive grad kao lokalci te dijeli USE-IT mape i radi na društvenim mrežama, ali i usavrši poznavanje jezika te ostvari nova poznanstva i kontakte s mladima iz cijelog svijeta. Do 12. srpnja prijavi se na infozona.hr/volontiranje!

Volonteri će najviše biti angažirani tijekom turističke sezone, uglavnom u jutarnjoj smjeni i uglavnom u klimatiziranom uredu sa tek povremenim zadatkom distribucije mapa ili pomoći turistima na terenu. U uredu će imati osiguran svoj radni stol i računalo. Zainteresirani će nakon sezone dobiti priliku sudjelovati u izradi nove mape što će osim kreiranja kreativnog sadržaja možda uključivati i putovanja te nova poznanstva i kontakte sa mladima iz europskih gradova. Dokazanim osobinama, novim iskustvima, usvojenim znanjima, stečenim vještinama i ostvarenim kontaktima doprinesi i svojoj većoj zapošljivosti.