Volontiraj u programu Kluba Zona

19_10_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Volontiraj u programu Kluba Zona

Do kraja listopada otvoren je natječaj za volontere koji će biti angažirani na čak osam volonterskih pozicija u realizaciji programa Kluba Zona.

Do kraja listopada otvoren je natječaj za volontere koji će biti angažirani na čak osam volonterskih pozicija u realizaciji programa Kluba Zona. Traže se volonteri koji će biti angažirani na poslovima distribucije promotivnih materijala ili promocije na društvenim mrežama, održavanja prostora, organizacije tribina, večeri društvenih igara ili izložbi te fotografiranja ili izvještavanja s događanja. Obrazac za prijavu na natječaj dostupan je na klub.infozona.hr.

Osobe željne usavršavanja vještina i uspostavljanju novih kontakata imaju priliku volontirati u poticajnom i proaktivnom okruženju. Prilika je to i za osobni i profesionalni razvoj te za stjecanje i unapređivanje poslodavcima atraktivnih vještina.

Angažiranjem na poslovima distribucija promotivnih materijala volonteri će dati doprinos vidljivosti programa za mlade. Također će, kao i volonteri angažirani na održavanju prostora i organizaciji večeri društvenih igara, dokazati svoju odgovornost, osnažiti samopouzdanje, stjecati nove kontakte i razvijati socijalne vještine te imati priliku pobliže upoznati i druge volonterske pozicije u organizaciji. Organizatori izložbi dobit će i iskustvo organizacije događanja, a realizacija novinarskih ili fotografskih zadataka omogućit će im praktično iskustvo.