Volontiraj u Kocki

20_11_2015 / 09:27h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: kum-split.hr
Volontiraj u Kocki

Koalicija udruga mladih poziva volontere koje zanimaju dizajn, foto dokumentacija, promocija i održavanje prostora da se jave za volontiranje u klubu Kocka.

Koalicija udruga mladih (KUM), koja organizira i vodi program kluba Kocka, u svoj rad želi uključiti što veći broj volontera kako bi proširila program i organizacijske kapacitete, ali i došla do novih ideja te educirala i mentorirala mlade.

Traže se volonteri za sljedeće poslove: dizajn, foto dokumentacija, promocija i održavanje prostora. Volonterima se osim mentorstva nude besplatni upadi na programe Kocke, korištenje Studija 3/4 za probe i snimanje te korištenje prostora za učenje, rad i realizaciju vlastitih ideja. 

Za prijavu je potrebno javiti se na e-mail [email protected] te napisati koje vještine i znanja posjedujete i na čemu biste htjeli raditi i zašto.

Rok za prijavu: 1. prosinca 2015.

Koalicija udruga mladih već 14 godina osmišljava i provodi programe za mlade od kojih je program kluba Kocka jedan od najvidljivijih i najposjećenijih. Sav program i rad organizacije trenutno volonterski obavlja 15ak aktivnih članova udruga KUM-a što uključuje organizaciju, administraciju, promociju, održavanje prostora i tehničku podršku.