Volontiraj u Klubu Zona!

14_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Katarina Vušković
Volontiraj u Klubu Zona!

Info zona je raspisala natječaj za volonterske pozicije fotografa, izvjestitelja te organizatora događanja u Klubu Zona. Dovoljno je do 23. studenog ispuniti prijavnicu dostupnu na klub.infozona.hr.

Info zona je raspisala natječaj za volonterske pozicije fotografa, izvjestitelja s događaja te organizatora događaja u Klubu Zona. Komunikativne i kreativne osobe željne stjecanja i usavršavanja novih vještina imaju priliku volontirati u poticajnom i proaktivnom okruženju, uz kontinuirani rad s mentorima koji će im individualnim konzultacijama prenijeti svoje bogato iskustvo. Prilika je to i za osobni i profesionalni razvoj te za stjecanje i unapređivanje poslodavcima atraktivnih vještina. Dovoljno je do 23. studenog ispuniti prijavnicu dostupnu na klub.infozona.hr.

>> Ispuni prijavnicu na klub.infozona.hr

Angažman fotografa i izvjestitelja usmjeren je izvještavanju javnosti o događanjima u Klubu Zona, poticanju kreativnosti te usavršavanju fotografskih vještina, odnosno usvajanju osnovnih pravila novinarstva. Od volontera na ovim pozicijama očekivat će se oko četiri sata volonterskog rada mjesečno, a zadatke će dogovarati i većim dijelom realizirati u Klubu Zona, uz osiguranu opremu.

Na poziciji organizatora događanja od volontera će se očekivati oko osam sati volonterskog rada mjesečno. Osim povećavanja broja aktivnosti u Klubu Zona, svrha je ove volonterske pozicije i razvijanje organizacijskih sposobnosti volontera, usavršavanje njihove poslovne komunikacije te usvajanje osnova odnosa s medijima. Uz mentore, volonteri će osmišljavati događanja (izložbe, kvizove, predavanja i slično), dogovarati korake realizacije, kontaktirati suradnike i dogovarati provedbu te sudjelovati u realizaciji događanja.