Volontiraj u CERM-u

22_10_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: CERM
Volontiraj u CERM-u

CERM traži novinare, lektore, marketing tim, community management tim, tim za odnose s javnošću, tim multimedije i dizajna, tim ljudskih resursa, tim web-administracije i tim društvene suradnje.

Centar za razvoj mladih (nekadašnja udruga Studentski informativni kutak) u potrazi je za novim volonterima. Udruga se bavi čitavim spektrom aktivnosti kojima doprinosi društvu znanja, poduzetništva i pozitivnih inicijativa, razvitku i unaprjeđenju položaja mladih u društvu, informiranju i savjetovanju mladih. Udruga je zasigurno najpoznatija po portalu studentski.hr gdje na jednom mjestu okuplja sve informacije koje su potrebne studentima.
Osim portala, udruga radi na brojnim drugim projektima kao što su Maraton karijera, Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće, Dan knjiga te studentsko natjecanje Pokretač.
CERM trenutno prima nove članove u devet različitih timova, a to su: novinari, lektori, marketing tim, community management tim, tim za odnose s javnošću, tim multimedije i dizajna, tim ljudskih resursa, tim web-administracije i tim društvene suradnje.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti preko linka do 23. listopada  27. listopada.