Volontiraj na jugu Sardinije

31_07_2013 / 15:10h
Volontiraj na jugu Sardinije

U sklopu programa Mladi na djelu talijanska organizacija TDM 2000 traži volonterku ili volontera od rujna 2013. do rujna 2014. za volontiranje u gradu Cagliariju na jugu Sardinije.

U sklopu programa Mladi na djelu talijanska organizacija TDM 2000 traži volonterku ili volontera od rujna 2013. do rujna 2014. za volontiranje u gradu Cagliariju na jugu Sardinije. Svi troškovi su pokriveni od strane EU (dozvola za boravak i rad, 90% putovanja tamo i nazad, smještaj, hrana, džeparac, tečaj talijanskog jezika, različiti treninzi i edukacije, zdravstveno osiguranje...). Uvjet je da osoba nije mlađa od 18 ni starija od 30 godina, te da se služi engleskim ili talijanskim jezikom.

Zadaci volontera uključuju mogućnost volontiranja u različitim aktivnostima kao što su aktivnosti u radu s djecom i mladima, aktivnosti u kulturi, informiranju, organizaciji, promociji, administrativnim poslovima, promotivnim aktivnostima, aktivnosti promicanja inkluzije te socijalne kohezije, aktivnog sudjelovanja mladih te europskog gradanstva.

Tijekom svih 12 mjeseci boravka volonteru/ki će biti dodijeljen mentor koji će mu/joj pomagati u svakodnevnom snalaženju kako na poslu, tako i u lokalnoj zajednici.

Više informacija o organizaciji domaćinu možete pronaći na stranici: www.tdm2000.org

Dodatne informacije možete dobiti slanjem e-maila na adresu: [email protected]

Rok za prijavu : 10. 08. 2013