Volontiraj na STFF-u

11_08_2015 / 13:34h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Split Film Festival/Fb
Volontiraj na STFF-u

Ovogodišnje, 20. izdanje Splitskog filmskog festivala, održava se od 12. do 19. rujna a organizatori pozivaju zainteresirane da se prijave za volontiranje. Rok za prijavu je 31. kolovoza.

Ove godine Međunarodni festival novog filma, poznatiji kao Splitski filmski festival, doživljava svoje okruglo, 20. izdanje, a održava se od 12. do 19. rujna te organizatori pozivaju zainteresirane da se prijave na volontiranje.

Volonteri i volonterke postaju dio festivalske ekipe i uključuju se u jednu od službi Festivala: Hospitality (zadužena za domaće i međunarodne goste), Press (press i predstavljanje programa – društvene mreže), Tehnička služba (prijem kopija, projekcije filmova) te Ostalo (ostali važni poslovi vezani za realizaciju Festivala).

Punoljetnost je uvjet, a poželjni su poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika, te položen vozački ispit B kategorije.

Svi koji bi se htjeli uključiti, mogu to učiniti ispunjavanjem obrasca za prijavu a sve dodatne informacije mogu se zatražiti javljanjem na e-mail [email protected].

Rok za prijavu: 31. kolovoza 2015.